1.Toimitus- ja maksuehdot  ennakkotilauksissa

 Toimitusaika 2-4 viikkoa tilauskierroksen päättymisestä

Kun osallistut tilauskierroksille, ammatinharjoittajana tai puhe-, fysio,-toimintaterapeuttina et maksa tilaustasi ennakkoon, vaan saat laskun / verkkolaskun  toimituksen yhteydessä, johon toimitusmaksu lisätään alla olevien ehtojen mukaisesti. Maksuajat 7pv tai 14 pv  Voit tehdä tilaukseen muutoksia, lisäyksiä tai perua sen aina ko. tilauskierroksen viimeiseen tilauspäivään asti, osoitteessa   tuija.samiola@saunalahti.fi  - viimeisen tilauspäivän jälkeen tilaus muuttuu sitovaksi. Kuluttajilta tilauksen arvo peritään ennen toimitusta (kun ennakkotilaus on saapunut maahan ja se on kerätty lähtövalmiiksi ). Toimitusmaksut alla olevan mukaisesti

Tilausten toimitus alkaa heti lähetysten saavuttua maahan.

Ennakkotilausalennus 10% 

0 -250 €  postikulut peritään  sis alv

 

Toimitusmaksut:

- kirjemaksut painon mukaan, postin hinnoin  + alv

- postipaketit postin hinnaston mukaan, sis alv

- ei toimitusmaksua postiin/automaattiin yli 250€:n sis alv tilauksissa   - yksi lähetys samaan osoitteeseen saa sisältää useamman henkilön tilauksen/laskun.

-perille toimitus päivällä katuosoitteeseen, postipaketin hinta + postin perilletoimituksen hinta - yli 250 euron ostoksista peritään vain perilletoimitushinta, ei postipaketin hintaa.

-yli 2000 €:n toimituksissa vapaasti perille

 

Reklamaatiot (ammatinharjoittajat ja yksityiset)

Huomautukset tavaran ja/tai toimituksen laadusta tehtävä viipymättä toimituksen saavuttua osoitteeseen  info@puheterapiavalineet.fi

a) jos pakkaukset ovat rikki, ilmoitus kirjattava jo postitoimipaikassa tai kuljettajalle vastaanoton yhteydessä. Mikäli pystyt tarkistamaan samantien ovatko tuotteet myös  rikkoutuneet kuljetuksessa, Sinun ei tarvitse ottaa pakettia  vastaan - suuri kiitos jos voit ottaa valokuvan paketista ja vioittuneesta sisällöstä

b) ilmoita, jos toimitus ei vastaa tilausta

c) ilmoita, jos tuotteet ovat valmistusviallisia

Ajallaan noutamatta jääneet lähetykset (ammatinharjoittjat ja yksityiset)

Mikäli asiakas ei nouda pakettia ajoissa ja se palautuu lähettäjälle, lähettäjä perii postikulut uudelleen lähettämisestä. Asiakkaan tulee ilmoittaa esim. loma-ajan mahdollinen noudon viivästyminen, jolloin toimitusajasta voidaan sopia erikseen.

Posti säilyttää lähetyksiä vain 7 pv ja palauttaa sitten lähettäjälle. Lisäaikaa Ilmoita lähettäjälle edellisenä päivänä, jos tarvitset lisäaikaa noudolle.

Kaupan peruminen  (ammatinharjoittjat ja yksityiset)

-Ennakkotilauskierroksen päättymispäivämäärän jälkeen, tilaukset muuttuvat sitoviksi ja tilauksen perumisesta voidaan neuvotella vain erittäin painavien syiden takia, nojaten voimassa olevaan lainsäädäntöön - myyjällä on oikeus kohtuulliseen vahingonkorvaukseen.

-Tilauskierrosten välillä tilatut "heti toimitukset"  on oikeus perua  14 päivän sisällä tavaran saapumisesta - lähetys tulee palauttaa jälleenmyyntikelpoisena 14 päivän sisällä, sopien asiasta myyjän kanssa. Myyjä palauttaa rahat, vähentäen mahdolliset postikulut lähetyksestä ja palautuksesta, heti tavaran palauduttua. Ilman kaupan perumisilmoitusta, kokonaan noutamatta jätetyistä toimituksista peritään 20€.

Palauttaminen (ammatinharjoittjat ja yksityiset)

Ota yhteyttä  info@puheterapiavalineet.fi

2.Toimitus- ja maksuehdot hetitoimituksissa 

-ammatinharjoittajat

-maksuehto 7-14pv
- ei alennuksia
-laskun viivästyskorko  7,5%
-viivästysmaksu 5 euroa
 

-yksityiset kuluttajat

Tilaukset toimitetaan pankin kuittia vastaan tai viimeistään, kun suoritus on tilillä. 
Postimaksu lähetyksen koon ja painon perusteella kirjeenä tai pakettina - kirjemaksuihin lisätään alv.
-hetitoimituksissa ei alennuksia, ennakkotilauksissa alennus